Dorite går in i en expansiv fas och söker en ny VD!

Dorite har under de senaste 3 åren arbetat successivt med att utveckla sitt erbjudande och har idag en mycket attraktiv position på marknaden med flera stora företag som kunder.

Marknaden för kvalificerade tjänster inom Office 365 ökar markant och Dorite ser en stor tillväxtpotential de kommande åren. Dorite har en ledande position inom sin nisch och har idag ett 30-tal kunder med en tillströmning av 1-2 nya kunder per månad.

Dorite har idag en väl fungerande försäljningsmotor, leadsgenerering samt marknadsföring. Vi söker en VD som ska fokusera på tillväxt och följande primära arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla bolaget, ansvara för vår projektorganisation samt rekrytering. Marknaden för bolagets erbjudande är i mycket stark tillväxt varför vi räknar med att bolaget kommer att växa snabbt de närmaste åren.
  • Utveckla befintliga kundrelationer, leda projekt, ansvara för metod/konceptutveckling samt samarbetet med Microsoft. Våra leveranser berör ofta 1.000-tals medarbetare, och utförs även internationellt och pågår från ett par månader till över ett år.

VD’s bakgrund och egenskaper:

  • Erfarenhet från verksamhetsledning och rekrytering.
  • Erfarenhet från projektledning av verksamhetsnära IT-projekt inom större organisationer.
  • Brinna för digitalisering baserat på Office 365 och att få riktigt nöjda kunder och medarbetare.

Nuvarande VD (grundare av Dorite) kommer att jobba kvar som vVD med inriktning på affärsutveckling, marknadsföring och nykundsförsäljning.

Övrigt

Bolaget sitter i trevliga lokaler nära Östermalms T-bana. Vi erbjuder bra anställningsvillkor samt möjlighet till delägarskap.

Ansökan

Skicka ansökan till styrelseordförande, Leif Johansson, , +46707275100