Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Karriär

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier

Som Microsoft 365-arkitekt kommer du att arbeta i ett team med verksamhetsutvecklare, förändringsledare, Microsoft 365-arkitekter, pedagoger och specialister. Det här är en plats där ständig utveckling är i fokus, med ett arbetssätt som präglas av ledorden: Passion, Respekt och Ödmjukhet. Det här är en arbetsplats som ger möjlighet till kompetensutveckling, och där hjälpsamhet, vänlighet och att ha roligt tillsammans är av stor vikt. I rollen ingår allt från planering, design, implementation, migrering och utveckling till förvaltning av olika delar inom Microsoft 365. Även workshops hos såväl nya som befintliga kunder samt analys och optimering av teknik- och affärsprocesser ingår i arbetet.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en stabil grund inom Microsoft 365 med erfarenhet av att röra dig i plattformens olika tjänster och av att arbeta med tyngre projekt som exempelvis migrering, uppsättning av 365 från grunden och arkitektur i Sharepoint. Du bör även ha erfarenhet av såväl Exchange och Active Directory som att ta fram besluts- och investeringsunderlag för ledningsgrupper. Vi ser även att du har erfarenhet av konsultarbete samt är bekväm med att hålla i och driva workshops.

Som person är du serviceinriktad, sätter alltid kunden i fokus och strävar efter den optimala lösningen. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och vill alltid hålla dig uppdaterad beträffande de senaste trenderna och teknologierna inom Microsoft 365. Du trivs också i ett litet entreprenörsdrivet bolag, delar gärna med dig av din kunskap, är ödmjuk och trivs med att arbeta i team.

position

Arkitekt inom Microsoft 365

Stockholm
Ansök

Skicka en ansökan!

Tack! Vi återkopplar så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler lediga tjänster