Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Karriär

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier

Microsoft 365 hanterar och ackumulerar stora mängder ostrukturerad data i form av dokument, bilder, anteckningar, protokoll, aktiviteter mm. Med tillgången till generativ AI i form av Copilot och Azure AI blir det möjligt för verksamheter att få ut mer värde av informationen.  Med generativ AI blir behovet på kvalitativ information högre samt att man har kontroll på åtkomst, integritet och etik. Värdet för en verksamhet att införa generativ AI i Microsoft 365 kan uppgå till 25% ökad produktivitet vilket gör den här rollen extra intressant!

Vi söker en erfaren konsult inom Data Analytics. Du bör ha erfarenhet av att jobba med ostrukturerad information samt av Microsoft 365 och SharePoint. Det är dock en förutsättning att du kan analysera och förstå vilken information kunden har sin Microsoft 365-miljö: vilken kvalitén den har, livscykelhantering samt behörighetsadministration. Det är även viktigt att du har kunskap om regulatoriska krav som GDPR, OSL och ISO 27001 mfl. Du bör även vara insatt i principerna bakom RAI (Responsible AI).

Som Data Analytic-konsult på Dorite kommer du att:

  • Genomföra förstudier och verksamhetsanalyser.
  • Ta fram strategier och lösningar för att möjliggöra införande av generativ AI.
  • Vara med och leda och driva införandet av lösningar.

Viktiga kvalifikationer:

  • Erfarenhet av liknande uppdrag inom Data Analytics med fokus på ostrukturerad information.
  • Kunskap om Microsoft 365-plattformens olika komponenter och hur de samverkar för att hantera och analysera data.
  • God förståelse för verksamhetsprocesser och hur dataanalys kan förbättra och optimera dem.
  • Stark problemlösningsförmåga och förmåga att presentera tekniska lösningar på ett affärsorienterat sätt.
  • Teamplayer med förmågan att samarbeta effektivt med kunder och interna team.
  • Utbildning inom datavetenskap, datahantering, eller annan relevant utbildning är en fördel.

Som rådgivare på Dorite kommer du att arbeta i team med verksamhetsutvecklare, förändringsledare, Microsoft 365-arkitekter och säkerhetsexperter.

Som person är du serviceinriktad, sätter alltid kunden i fokus och strävar efter den optimala lösningen. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och vill alltid hålla dig uppdaterad beträffande de senaste trenderna och teknologierna inom Microsoft 365. Du trivs också i ett litet entreprenörsdrivet bolag, delar gärna med dig av din kunskap, är ödmjuk och trivs med att arbeta i team.

På sista raden handlar det om att skapa värde för våra kunder och den här rollen bidrar med en nyckelkompetens som möjliggör den stora transformation av arbetssätt som generativ AI kommer att innebära.

position

Konsult inom Data Analytics

Stockholm
Ansök

Skicka en ansökan!

Tack! Vi återkopplar så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler lediga tjänster