Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Karriär

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier

Om Dorite

Vi driver vår verksamhet utifrån affärsidén att Dorite ska bidra till att öka produktiviteten hos våra kunder genom helhetslösningar för effektivare och säkrare arbetssätt baserat på modern teknologi som Microsoft 365. Vår vision är att Dorite ska vara den mest eftertraktade fullservicebyrån, hos våra kunder och våra medarbetare, inom vår nisch. Det innebär att vi ständigt behöver utveckla våra förmågor och kombinera olika egenskaper för att säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från ax till limpa. Våra kunder finns inom alla branscher, små som stora och globala bolag, både inom privata som den offentliga sektorn. Vi är verksamhetsutvecklare, förändringsledare, pedagoger, Microsoft 365 arkitekter och specialister som älskar att slå våra kunders förväntningar.

Vi tror på att kombinera unga talanger med erfarna experter för en ömsesidig kontinuerlig utveckling som präglas av våra ledord; Passion, Respekt och Ödmjukhet.

Som ung talang på Dorite kan man förvänta sig en brant utvecklingskurva och som erfaren expert kan man se fram emot att coacha, stötta samt att ibland behöva omvärdera tidigare sanningar.
Det är som lag vi skapar störst nytta hos våra kunder.

Vi söker

Dorite växer och nu är vi på jakt efter dig som brinner för Microsoft 365. Du är en senior konsult som drivs av att hjälpa våra kunder med både strategi och införande av nya tjänster och lösningar. Vi tror att du är en påhittig och innovativ person som älskar att jobba i teamleveranser.

Du kommer bland annat att arbeta med

 • Arbeta med allt från planering, design, implementation, migrering, utveckling till förvaltning av olika delar inom Microsoft 365
 • Presale och workshops hos nya och befintliga kunder
 • Ta fram och paketera nya lösningserbjudanden
 • Analys och optimering av teknik- och affärsprocesser

Med största sannolikhet jobbar du med molnteknologier redan idag och har kanske även bakgrund inom en eller flera infrastrukturteknologier. Vi ser positivt på om du är certifierad inom Microsoft 365 och har erfarenhet inom minst tre av följande områden:

 • Office 365
 • Active Directory / Azure Active Directory
 • Gästidentiteter och Extern delning
 • SharePoint Online
 • Exchange Online
 • PowerShell
 • Azure Information Protection

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad, sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att hitta den bästa lösningen. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du vill självklart alltid hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom Microsoft 365. Du trivs också i ett litet entreprenörsdrivet bolag, delar gärna med dig av din kunskap, är ödmjuk och trivs med att arbeta i team.

Kontakta oss

Är du nyfiken och tror att tjänsten passar dig så tveka inte att höra av dig till oss så kommer vi berätta mer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Koski, VD, via tina.koski@dorite.se. Vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

position

Microsoft 365 Arkitekt

Stockholm
Ansök

Skicka en ansökan!

Tack! Vi återkopplar så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler lediga tjänster