Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Karriär

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier

Som rådgivare inom Content Governance kommer du att hjälpa våra kunder med att:

som gör det möjligt att införa generativ AI i Microsoft 365 i form av Copilot. Det finns idag en stor "fövaltningsskuld" när det gäller innehåll i Microsoft 365. Denna skuld måste lösas upp för att kunna införa Copilot ansvarsfullt. För verksamheten handlar det om att med AI kunna öka produktiviteten med upp till 25% men det förutsätter en hållbar förvaltning av allt innehåll som hanteras i Microsoft 365.

Som rådgivare på Dorite kommer du att arbeta i team med verksamhetsutvecklare, förändringsledare, Microsoft 365-arkitekter och säkerhetsexperter. För att lyckas i den här rollen behöver du ha en stabil grund inom Microsoft 365 med erfarenhet av att röra dig i plattformens olika tjänster och av att arbeta med tyngre projekt som exempelvis migrering, uppsättning av 365 från grunden och arkitektur i Sharepoint. Du bör även ha erfarenhet av såväl Exchange och Active Directory som att ta fram besluts- och investeringsunderlag för ledningsgrupper.

Som person är du serviceinriktad, sätter alltid kunden i fokus och strävar efter den optimala lösningen. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och vill alltid hålla dig uppdaterad beträffande de senaste trenderna och teknologierna inom Microsoft 365. Du trivs också i ett litet entreprenörsdrivet bolag, delar gärna med dig av din kunskap, är ödmjuk och trivs med att arbeta i team.

På sista raden handler det om att skapa värde för våra kunder och den här rollen bidrar med en nyckelkompetens som möjliggör den stora transformation av arbetssätt som generativ AI kommer att innebära. Du kan läsa mer om Content Governance här.

position

Rådgivare inom Content Governance

Stockholm
Ansök

Skicka en ansökan!

Tack! Vi återkopplar så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler lediga tjänster