Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Karriär

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier

Om Dorite

Vi driver vår verksamhet utifrån affärsidén att Dorite ska bidra till att öka produktiviteten hos våra kunder genom helhetslösningar för effektivare och säkrare arbetssätt baserat på modern teknologi som Microsoft 365. Vår vision är att Dorite ska vara den mest eftertraktade fullservicebyrån, hos våra kunder och våra medarbetare, inom vår nisch. Det innebär att vi ständigt behöver utveckla våra förmågor och kombinera olika egenskaper för att säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från ax till limpa. Våra kunder finns inom alla branscher, små som stora och globala bolag, både inom privata som den offentliga sektorn. Vi är verksamhetsutvecklare, förändringsledare, pedagoger, Microsoft 365 arkitekter och specialister som älskar att slå våra kunders förväntningar.

Vi tror på att kombinera unga talanger med erfarna experter för en ömsesidig kontinuerlig utveckling som präglas av våra ledord; Passion, Respekt och Ödmjukhet.

Som ung talang på Dorite kan man förvänta sig en brant utvecklingskurva och som erfaren expert kan man se fram emot att coacha, stötta samt att ibland behöva omvärdera tidigare sanningar.
Det är som lag vi skapar störts nytta hos våra kunder.

Vi söker

Dorite växer och söker nu dig som vill jobba med lösningar och tillämpningar baserade på Office 365, SharePoint Online, Power Apps, Teams och Azure. Är du en innovatör och brinner för att prova på nya teknologier, bygga chat-bottar eller andra lösningar som kan skapa stort värde har du hittat rätt!

Vem är du?

Som utvecklare hos oss är du med och skapar lösningar där du ställs inför komplexa problemställningar för att överträffa våra kunders förväntningar. Vi tror därför att du är en person med god social förmåga och har ett intresse för dialog med kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, problemlösning och är kvalitetsmedveten, samt har en god analytisk förmåga.

Du kommer bland annat att arbeta med

 • Utveckla nya lösningar och tjänster
 • Analys och optimering av teknik- och affärsprocesser
 • Presale och workshops hos nya och befintliga kunder
 • Ta fram och paketera nya lösningserbjudanden

Vi ser positivt på om du har djupare kunskaper inom SharePoint, webbutveckling och front-end med erfarenhet inom minst tre av följande områden:

 • Office 365 / Azure
 • SharePoint Server / Online
 • HTML5 och CSS3
 • React / Knockout JS / Vue JS och TypeScript
 • JSON och REST
 • NET / C# / SQL / PowerShell
 • Power Platform (Power Automate, Power Apps, Power BI)
 • Bot-Framework

Kontakta oss

Är du nyfiken och tror att tjänsten passar dig så tveka inte att höra av dig till oss så kommer vi berätta mer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina Koski, VD, via tina.koski@dorite.se. Vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

position

Utvecklare inom Microsoft 365

Stockholm
Ansök

Skicka en ansökan!

Tack! Vi återkopplar så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler lediga tjänster