Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Våra Webbinarier

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Intranät och forum med Microsoft 365 (11/5)

SharePoint Online och Yammer ingår i de allra flesta Microsoft 365-prenumerationer. Med den funktionalitet som följer med tjänsterna är det idag nästan alltid onödigt att utveckla egna funktioner eller köpa in någon extra produkt.

Dorite har en metodik för att snabbt ta fram funktionella och visuella intranät. Genom att hela tiden utgå från standarsfunktionalitet är det möjligt att på kort tid “klicka upp” ett intranät som blir en naturlig pusselbit till den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365.  

Med intranät Out-of-the-box behöver man inte köpa någon produkt eller skal som ska integreras med Microsoft 365 och man behöver inte heller betala någon extra kostnad för förvaltning. Allt ingår i prenumerationen till Microsoft. Konstnadseffektivt och hållbart över tid.

På webbinariet kommer vi gå igenom metodiken steg för steg för att snabbt komma i gång med ett intranät baserat på SharePoint Online som hänger ihop med helheten i Microsoft 365.

Webinariet är ca 45 minuter långt och vänder sig till CIO, tjänsteansvarig för Microsoft 365, HR, kommunikationsansvariga

May 11, 2021 10:00 AM

Intranät och forum med Microsoft 365 (11/5)

- "out-of-the-box" intranät och forum med SharePoint Online och Yammer
Anmäl dig

Anmäl dig nu!

Tack! Vi hör av oss snart.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Övriga webbinarier

May 12, 2021

Optimera Teams (12/5)

Få ut mer effekt och mindre frustration

Läs Mer

May 19, 2021

Optimera Teams (19/5)

Få ut mer effekt och mindre frustration

Läs Mer