Web Analytics
Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Våra Webbinarier

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Optimera Teams (12/5)

Optimera Teams

De flesta företag och organisationer har mer eller mindre kontrollerat kommit i gång med att använda Teams. Drivet av pandemin samt med en framtid med någon form av hybrid-kontor så har Teams kommit för att stanna. Möjligheterna är enorma men det finns en del utmaningar också med att addera Teams som en ytterligare tjänst för samarbete och dokumenthantering.

På det här webinariet går vi igenom den best-practice som Dorite har byggt upp under 4 år med Teams och ett antal stora implementationsprojekt. Några av huvudpunkterna på webinariet är:

👉 Ta kontroll på
👉 Skapa riktlinjer och policys för hur Teams ska användas säkert och effektivt
👉 Styr upp dokumenthanteringen
👉 Mät och analysera det nya arbetssättet, bli datadriven

För att få ett hållbart arbetssätt förutsätts en plan med tydliga mål och en vision. Med att bara "slå på" Teams kan effekten kan bli negativ över tid. En varaktig omställning till ett nytt digitalt arbetssätt innebär en transformation som måste prioriteras och ledas av verksamheten tillsammans med IT.

Webinariet är 45 minuter långt och vänder sig till CIO, CDO, CSIO, tjänsteansvariga för Microsoft 365 och verksamhetsutvecklare. Grundläggande förkunskaper om Teams är en fördel. Webinariet kommer inte att omfatta bakomliggande teknik.

Föredragshållare är Sven Engborg (https://www.linkedin.com/in/sven-engborg-b75601/)

May 12, 2021 12:00 PM

Optimera Teams (12/5)

Få ut mer effekt och mindre frustration
Anmäl dig

Anmäl dig nu!

Tack! Vi hör av oss snart.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Övriga webbinarier

May 11, 2021

Intranät och forum med Microsoft 365 (11/5)

- "out-of-the-box" intranät och forum med SharePoint Online och Yammer

Läs Mer

May 19, 2021

Optimera Teams (19/5)

Få ut mer effekt och mindre frustration

Läs Mer