Loading...
Dorite - Microsoft 365 experter

Vi tar ert team till nya höjder med Microsoft 365

Microsoft 365 skapar helt nya möjligheter för alla medarbetare att kommunicera och samarbeta effektivare. För att realisera värdet krävs ett perspektiv där medarbetarna är i fokus

Se våra aktuella webbinarier
Kundreferens

Gnesta Kommun

Dorite har under 2020 hjälpt Gnesta kommun att effektivisera och strukturera sitt digitala arbetssätt med hjälp av Microsoft Teams.

Vår process

Utmaning

Gnesta kommun har lanserat Teams kontrollerat och hållbart

Gnesta kommun i Södermanlands län har ca 11 000 invånare. Den kommunala verksamheten sysselsätter ca 800 tjänstemän. Kommunen fattade beslut under 2020 att införa Microsoft 365 och Teams.

Med Teams ser Gnesta kommun en stor potential när det gäller att kunna arbeta mer effektivt och med bättre kontroll än det traditionella arbetssättet med filer och mail.

Lösning
För att kunna erbjuda användarna en säker och förvaltningsbar hantering av Teams valde Gnesta kommun att införa Dorites koncept TeamWork Explorer innan Teams lanserades till verksamheten.

Med TeamWork Explorer kan alla användare på ett enkelt sätt själva skapa Teams, men genom ett formulär, som gör att alla Teams får metadata. Med metadata på Teams blir det enkelt att hitta relevanta Teams samt att förvalta dem även när det börjar bli riktigt många Teams i Microsoft 365.

Dorite genomförde även en genomgång av skalskyddet i Gnesta kommuns Microsoft 365 för att säkerställa att informationen hanteras på ett säkert sätt i Teams.


Resultat

Citat från Hans Haglund “Gnesta kommun har nu en säker och långsiktig hantering av Teams som underlättar både i förvaltningen av Teams men också för alla användare av Teams. Dorite har genomfört uppdraget tillsammans med oss på ett mycket effektivt och proffsigt sätt”

Vill du veta mer om hur Dorite kan hjälpa din organisation införa ett nytt arbetssätt?

Kundreferenser

Tidigare Samarbeten

Läs mer om hur vi hjälpt våra kunder med digitalisering och effektivisering med hjälp av Microsoft 365